Over Ons

Combo Sales, een betrouwbare partner in aanschaf van equipment.

Betrouwbaar

Combo Sales is een RDW erkend bedrijf. 

Een betrouwbaar adres is belangrijk bij het doen van grote investeringen. Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van equipment. Ook als een aankoop misschien minder verstandig is.

Onze kracht


Dankzij onze partners is een snelle afhandeling gegarandeerd.

Dankzij onze partnerbedrijven Combo Equipment en Combo Repair, kunnen wij uw truck of trailer waar nodig opknappen en repareren. Zo kunt u zo snel mogelijk op weg met uw nieuwe truck of trailer.

Inmiddels meer dan 25 jaar ervaring


Binnen de diverse Combo bedrijven zijn momenteel bijna 50 mensen werkzaam, Door de synergie tussen de onderliggende bedrijven kunnen wij u als klant optimaal bedienen.

Wij zijn ‘de’ specialist op het gebied van Intermodaal equipment. Zo kunt u terecht bij ons voor:

Container Repair en alle daarbij behorende werkzaamheden, Truck- en Trailerservice (APK), Inspectie, onderhoud en reparatie van goederenwagons, In- en Verkoop van Trucks en Trailers en tevens beschikken wij over onze eigen chauffeurs / equipment om zo optimale flexibiliteit te waarborgen (Interlogistics).

In Juni 2015 zullen wij hier Combo Cleaning Bv toevoegen. Een reinigingsstation voor Bulk / Trailers in de voedselindustrie, Tevens bestaat de mogelijkheid CO2 af te vullen.

Diensten en services